F-Service

De Kracht van installatie en serviceInstallatie AVCamera beveiligingComputer systemenSpeelautomaten service en onderhoudHosting en designVoiP telefonie

Privacyverklaring

Voel de magie van alles onder 1 dak…

Privacyverklaring FSimport / F-Service !!

FSimport / F-Service houdt zich aan de in mei 2018 van kracht geworden Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Nederlandse verordening op het gebied van privacy en het verwerken van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk voor de gegevensverwerking is:

F. Testa FSimport / F-Service

Einderstraat 66

6414 NJ, Heerlen – Nederland

www.f-service.nl www.fs-import.nl

info@f-service.nl

KvK: 65710657

U heeft als bezoeker van de website fsimport.nl 0f f-service.nl het recht om Uw gegevens in een leesbare vorm opgestuurd te krijgen en te laten corrigeren. Het verzoek hiertoe kan gericht worden aan info@f-service.nl. Binnen 4 weken wordt het verzoek verwerkt. Ook heeft U als bezoeker het recht om online een klacht in te dienen bij het bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelfdoen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Om bestellingen of ieder andere informatie op een adequate manier te verwerken, vraagt F-Service hiervoor noodzakelijke persoonsgegevens, zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Voor op maat te maken producten of diensten vraagt FSimport | F-Service naar de bijvoorbeeld informatie van degene voor wie het product bedoeld is. Al deze gegevens worden bewaard tot zeven jaar na afsluiting van het boekjaar waarin de bestelling is geplaatst. Dit is de wettelijke minimumbewaartermijn voor de belastingaangiften.

Om de F-Service informatie update te kunnen verzenden, bewaart FSimport | F-Service de door U opgegeven naam en het e-mailadres zolang U wenst deze informatie te ontvangen.

De persoonsgegevens worden uitsluitend door FSimport | F-Service gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld of verkocht worden. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de betalingstransacties, het verwerken en de bezorging van Uw gevraagde producten of diensten.

Om jouw gevraagde diensten evt. te laten bezorgen maakt FSimport | F-Service gebruik van de diensten van een postbezorgdienst zoals Post.nl/DPD. Daarvoor is het nodig om jouw adresgegevens te gebruiken.

Audiovisueel

Camera- Beveiliging

Marell Muzieksysteem

Contact

F-Service

Einderstraat 66
6414 NJ Heerlen

045-7400400