F-Service

De Kracht van installatie en serviceInstallatie AVCamera beveiligingComputer systemenSpeelautomaten service en onderhoudHosting en designVoiP telefonie

Diensten

Alles draait om de details…

F-Service biedt een breed pakket van diensten en producten.

Audiovisueel

Als leverancier en installateur bieden wij u een totaalpakket in licht, beeld en geluid. Bent u op zoek naar een geluidsinstallatie die wordt aangestuurd door een muziekcomputer, waarbij beeld en licht volgen op de muziek? Of bent u op zoek naar een geluid en licht voor uw podium of bühne? Wij kunnen u helpen! Of: Wij regelen dat voor u! Ook

Ja, help mij!

Camerabeveiliging

In plaats van de oude vertrouwde analoge bewakingscamera wordt steeds vaker gekozen voor een digitale camera. Een groot voordeel is dat we deze in een handomdraai op een (draadloos) netwerk aan kunnen sluiten. Het beeldmateriaal wordt vervolgens eenvoudig via de computer beheerd en in sommige gevallen zelfs via de mobiele telefoon! Met het stijgende aantal inbraken en het algeheel groeiende gevoel van onveiligheid een interessant onderwerp voor particulieren én ondernemers.
Ja, ik wil mijn pand beveiligen!

Marell muzieksysteem

Muziek is ontzettend belangrijk in uw bedrijf. Zonder muziek geen sfeer. Een muzieksysteem van Marell is daarom een must in de moderne horeca en retail. Wij helpen u graag het maximale er uit te halen. Al onze muzieksystemen zijn standaard uitgerust met narrowcastingfunctionaliteit.
Ja, doe mij zo'n muzieksysteem!

Hosting

Heeft u behoefte aan een eigen website? F-service kan u ontzorgen met het aanvragen van een domein en het opzetten van de website. De website worden gehost op een eigen Nederlandse server, waarbij uw privacy volledig wordt gewaarborgd.
Ja, dat wil ik!

VoIP

Voice over IP maakt het mogelijk om uw telefooncentrale via internet te laten werken. Als extra kan bijvoorbeeld eenvoudige een keuzemenu worden aangeboden aan de beller. Handig als u via één telefoonnummer verschillende locaties of afdelingen wilt bereiken. Met VoIP kunnen interne nummers (via mobiele telefoons) ook extern worden bereikt. Doordat we gebruik maken van de bestaande internetverbinding kunt u besparen op de kosten voor een telefoonaansluiting.
Ja, ik wil via internet bellen!

Narrowcasting

Narrowcasting is het uitzenden van informatie via beeldschermen. U kunt informatie aanbieden op een specifieke plaats en aan een specifieke doelgroep. Denk aan een welkomstscherm voor uw gasten, of een display met lokale adverteerders. Narrowcasting wordt geleverd via de Marell muziekcomputer.
Ja, dat wil ik!
Heeft u niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. We worden graag uitgedaagd en wellicht kunnen we u ook met úw vraag helpen.